Szolgáltatásaink

Ózonos fertőtlenítési szolgáltatásaink számos helyszínen alkalmazhatóak vírus, gomba, baktérium, doh, kellemetlen beivódott szagok, penész, poratka, moly eltávolítására, gyümölcsök, zöldségek, húsfélék fertőtlenítésére, frissen tartására.

Autó belső tér, autóklíma tartós fertőtlenítés

99.9% fertőtlenítés, 1 hónapig tartó TARTÓS VÉDELEM 29 perc alatt az új AVHS LaReservé higiéniai kezelésünk által. Antimikrobiális hatóanyag + ózon kezeléssel a tökéletes hosszan tartó hatás elérése érdekében. A kezelés alatt nem kell a motort járatni és a levegőt keringtetni. Hatékonyabb eredmények, mint a hagyományos ózonos technológia esetében.

Lakótér tartós fertőtlenítés

Az ózon tökéletesen elpusztítja a kórokozókat, allergéneket, penészt, portakát. Mindezt az új eljárásnak köszönhetően tartósan és biztonságosan, vegyszerek használata nélkül. A kezelés választható, vagy csak ózonos kezelés, vagy ózon + Biosafe antimikrobiális hatóanyag, a tartós, hosszú távú eredmény érdekében.

Kellemetlen szagok eltávolítása ózonnal

Ózonos tisztítási eljárásunkkal hatékonyan megszüntethetők a kellemetlen szagok, doh, penész, festékszag, egyéb szennyeződések által bútorokba, szövetekbe beivódott szagok.

Irodák, közösségi helységek, üzemek tartós fertőtlenítése.

Vállaljuk irodák, tornatermek, edzőtermek, közösségi helységek, üzemek, tartós fertőtlenítését. Az antimikrobiális hatóanyag + ózon kezelés tartós védelmet biztosít. A kórokozók nem képesek tartósan megtelepedni . A védelem a kezelést követően 1 hónapig megmarad.