Szolgáltatásaink

Ózonos fertőtlenítési szolgáltatásaink számos helyszínen alkalmazhatóak vírus, gomba, baktérium, doh, kellemetlen beivódott szagok, penész, poratka, eltávolítására, gyümölcsök, zöldségek, húsfélék fertőtlenítésére, frissen tartására.

Autó belső tér, autóklíma fertőtlenítés

99.9% fertőtlenítés 29 perc alatt az új AVHS higiéniai kezelésünk által. Ózon kezeléssel a tökéletes hatás elérése érdekében. A kezelés alatt nem kell a motort járatni és a levegőt keringtetni. Hatékonyabb eredmények, mint a hagyományos ózonos tisztítástechnológia esetében.

Lakótér tartós fertőtlenítés

Az ózon tökéletesen elpusztítja a kórokozókat, allergéneket, penészt, portakát. Mindezt az új eljárásnak köszönhetően tartósan és biztonságosan, vegyszerek használata nélkül. A kezelés választható, vagy csak ózonos kezelés, vagy ózon + Biosafe antimikrobiális hatóanyag  alkalmazásával, a tartós, hosszú távú eredmény érdekében.

Kellemetlen szagok eltávolítása ózonnal

Ózonos tisztítási eljárásunkkal hatékonyan megszüntethetők a kellemetlen szagok, doh, penész, festékszag, egyéb szennyeződések által bútorokba, szövetekbe beivódott szagok.

Irodák, közösségi helységek, üzemek tartós fertőtlenítése.

Vállaljuk irodák, tornatermek, edzőtermek, közösségi helységek, üzemek, tartós fertőtlenítését. Az antimikrobiális hatóanyag + ózon kezelés tartós védelmet biztosít. A kórokozók nem képesek tartósan megtelepedni . A védelem a kezelést követően több hónapig megmarad.