ózonos tisztítás és fertőtlenítés - ózonos tisztítás ózonnal

 

Helyiségek ózonos higiéniai tisztítása lakossági és ipari környezetben ózonnal, vegyszermentesen

Ózonos higiéniai tisztítás

Az ÓZON sokszorosan hatékonyabb fertőtlenítő, mint a klór! Környezetbarát, 100% vegyszermentes eljárás, mely lakossági és ipari környezetben egyaránt biztonságosan használható.

Eltünteti a kellemetlen szagokat, dohot, cigaretta füst szagát, hatékonyan pusztítja el az összes ismert vírust baktériumot, penészgombát, allergéneket, poratkát. Vegyszerek használata nélkül tökéletes fertőtlenítést, szagtalanítást eredményez még a nehezen hozzáférhető helyeken is.  Az ózon gáz halmazállapotának köszönhetően behatol a repedésekbe, szövetekbe, kárpitba, bútorok mögé, ahol kifejti fertőtlenítő hatását. Az ózon gázt ipari ózongenerátorok használatával állítjuk elő és juttatjuk a helyiség légterébe a kívánt mennyiségben a célnak megfelelő ideig. Az eljárás után nem marad káros anyag. Az ózon gyorsan lebomlik így a kezelt helység a fertőtlenítés után rövid idővel igénybe vehető. Ami marad, az csak a tiszta környezet és levegő.

Előremutató technológiánk, ózonos higiéniai tisztítás + tartós védelem organikus adalékkal: 

A helyiségek környezetbarát ózonos fertőtlenítésén felül kérhető a helyiségek organikus enzim alapú adalékokkal történő egyidejű kezelése is. Az organikus adalékot a célgép a helyiség légterébe porlasztja, a  lerakódva biofilmet képez, ami a kemény felületeken tartósan – akár több hónapig – fenntartja az ózon által elért higiéniai állapotot utókezelések nélkül. Az eljárás előnye, hogy a kezelt felületeken a baktériumok, vírusok, gombák nem tudnak tartósan megmaradni, rövid időn belül elpusztulnak. Nem szükséges az ózonos kezelés napi szintű használata. A kezelést a helyiség igénybevételétől függően elegendő 1-4 hetente elvégezni a tartós védelem fenntartása céljából. Az eljárás hatékonyan alkalmazható erősen igénybe vett helyiségekben, mint öltözők, edzőtermek, éttermek, irodahelyiségek, tárgyalók, óvodák, bölcsődék, iskolák, de előnyösen alkalmazható akár családi házakban, gyerekszobákban is. Az alkalmazott adalék élelmiszeripari környezetben is biztonságosan használható. Éljen a lehetőséggel és éljen biztonságban, egészségesen vegyszerek használata nélkül!

Lakások, irodák, helyiségek baktérium, vírus, gomba elleni teljes higiéniai tisztítása, szagok megszüntetése ózonnal árak

Az árak alapterületre vonatkoznak, 3 m belmagasságig, a helységek számától függetlenül, és nem tartalmazzák a kiszállási díjat!

ózonos fertőtlenítés

75 m2-ig
29.500 Ft
14.750Ft
Áfá-s ár!
Érdekel
100 m2-ig
34.900 Ft
17.450Ft
Áfá-s ár!
Érdekel
200 m2-ig
55.900 Ft
27.950Ft
Áfá-s ár!
Érdekel
250 m2-ig
64.500 Ft
32.250Ft
Áfá-s ár!
Érdekel
300 m2-ig
74.500 Ft
37.250Ft
Áfá-s ár!
Érdekel
400 m2-ig
84.500 Ft
42.250Ft
Áfá-s ár!
Érdekel
450 m2 felett
Egyedi ár 
Érdekel

Tartós (több hónapig tartó) védelem higiéniai tisztítás BIOSAFE/2 hatóanyag alkalmazásával +40 Ft/m2 felár.

Hétvégi és munkaidőn túli munkavégzés +30% felár.

Fizető parkoló övezetben a parkolási díj felszámításra kerül.

 

Rendszeresen végzett ózonos fertőtlenítésre, tisztításra, kezelésekre kérje személyre szabott árajánlatunkat.Egyedi árat kérek!.

 

Rendszeresen végzett ózonos fertőtlenítésre, tisztításra, kezelésekre kérje személyre szabott árajánlatunkat.