Mobilsept – Comfort52 UV-C technológia

Mobilsept levegő fertőtlenítő készülék: Comfort52

UV-C légtisztító készülék az egészségügy, a munkahelyek és közösségi terek, különböző létesítmények számára.

Az Egészségügyi Világszervezet –WHO- állásfoglalása is megerősíti, hogy a légúti fertőzések elsősorban levegőben lévő aeroszolok/cseppek belélegzésével terjednek, kisebb mértékben a szennyezett felületek érintése útján.

A Comfort52 befogja és elpusztítja a levegőben szálló baktériumok és vírusok 99,97%-át, nagy hatékonysággal teszi tisztává a levegőt.
ECDC, NNK által ajánlott a COVID kórokozók ellen is!

Mobilsept – Comfort52 UV-C technológia

Az UV-C 254nm levegő fertőtlenítés

A Comfort52 világ legújabb bizonyított kutatásait követve UV-C ózonmentes ultraibolya germicid besugárzással a helyiségek levegőjét hatásosan fertőtlenítő készülék. A tudományos vizsgálatok rámutattak, hogy a veszélyes kórokozók a helyiségek felsőbb rétegében lebegnek. A 254nm UV-C alacsony nyomású higany-ív fény a CDC, ECDC és az NNK által is javasolt légfertőtlenítési módszer, amely veszély és mellékhatásmentes levegő fertőtlenítést végez. Ez magas hatásfokkal megakadályozza a levegőben és felületeken terjedő fertőzések lehetőségét.

A Comfort52 tervezése

Elöl járunk és szorosan követjük a bizonyított tudományos eredmények gyakorlati alkalmazásainak lehetőségeit. A Comfort52 egység a helyiségekben a legmagasabb hatásfok eléréséhez 210-225cm magasságban kerülnek beüzemelésre, belső aluminium bevonattal amely 1.75x növeli az UV-C fény fertőtlenítés hatásosságát. A levegő haladási sebessége az UV-C µW teljesítmény a csőhöz közeli levegő áthaladás biztosítja a vírusok és vegetativ baktériumok 99.97%-os kivonását. Az adott m3 levegőmennyiség többszöri átforgatása is nagyon fontos, amelyhez minimum 3x ventilátor teljesítmény szükséges. –pl. 30m3 helyíségben legalább 90-110m3/óra légforgatás szükséges- A többszöri levegő átforgatással az UV-C ultraibolya sugarak gyorsan 99.999%-ban képesek fertőtleníti a levegőt.

UV-C a leghatásosabb zöld fertőtlenítő

A 254 nm-es UV-C fénysugár 2.5m/s levegő áramlásnál azonnal elpusztítja a kórokozók DNS-ét/RNS-ét. Ezt úgy éri el, hogy megzavarja a genetikai anyag timin-dimerekkel történő replikációját, ezáltal megakadályozza annak fertőzést okozó képességét. A Comfort52 folyamatos üzemelése javasolt és teljesen veszélytelen, mellékhatása nincs!

Védelmi kiépítettsége

Mivel az UV-C fény 254 nm-es hullámhossza nem biztonságos a szemre és a bőrre, a Comfort52 biztonsági terelőlemezt alkalmaz, amely kizárja a véletlen károkozást.

A Comfort52 könnyen tisztítható porszűrővel szerelt, ami a belső por lerakodását is gátolja. A telepítése, beüzemelése egyszerű és gyors, különösebb szakképzettséget nem kíván. A kapott leírás alapján elvégezhető.

A Mobilsept Comfort52 készülék alkalmazásával hatékonyan védheti a dolgozók, a látogatók egészségét, a tiszta levegővel sikeresen védekezhet a légúti fertőzésekkel szemben.

A Comfort52 technikai információi:

Radiál Ventilátor teljesítmény 820 m3/óra
Maximális m3 használati teljesítmény 180 m3 (kb 55-60 m2 helyiség)
UV-C 254 m2 teljesítmény
ACH/óra
Kórokozó kivonás
14 µW
10 (30m2)
99.97%  ( 30m2 / 12 perc üzemelést követően)
Zajszint/ Súly 39 dB / 3 kg
Levegőszűrő Nikkel szivacs, mosható
Áramfelvétel 220 V  65 W
Üzemeltetés Távirányító/programozható
Szin / Méret Fehér / Szélesség: 63 cm, Magasság:22 cm, Mélység: 13 cm

Ára: 88.700 Ft + Áfa

Levegő fertőtlenítés a kórokozók 99.9% kivonásával!

 

Kérdése van? Hívja a +36 70 77 21 030 telefonszámot.