autóklíma tisztítás, fertőtlenítés - ózonos tisztítás

Autóklíma/fűtés rendszer és belső tér tartós higiéniai tisztítása, szagtalanítása ózon + antimikrobiális  hatóanyaggal

Tökéletes higiénia és 6 hónapig tartó öntisztuló beltér az autóban!

Élenjáró prémium technológia! A motort és a keringtetést a gépjárműben nem szükséges üzemeltetni. Az eljárást álló motorral végezzük. A gépjárművek biztonsági okokból belső keringtetésnél is 10-15% külső levegőt engednek be, mely csökkenti a járó motorral végzett hagyományos ózonos eljárások fertőtlenítési hatékonyságát. Álló motornál nem szükséges a keringtetést bekapcsolni.  Az AVHS rendszerrel a Mobilsept LaReserve higiéniai robot csöveken keresztül közvetlenül a levegő rendszerbe vezeti az ózont és az antimikrobiális hatóanyagot. Nincs friss levegő beszívás az eljárás alatt, így növelve a klíma és fűtés rendszer fertőtlenítésének hatékonyságát. A folyamat 29 percet vesz igénybe, melyet a higiéniai gép automatikusan szabályoz, figyelve a hőmérsékletet. Bevizsgáltan 99.9% hatékonysággal, virucid (vírusölő), baktericid (baktériumölő), fungicid (gombaölő) hatást biztosít. Az autó klíma és fűtés rendszer fertőtlenítésén kívül a gépjármű üléshuzatának, üléseinek, belső terének hatékony higiéniai tisztítását, szagmentesítését is elvégzi a készülék az optimális ózonszínt + antimikrobiális hatóanyag utastérbe juttatásával, mely akár 6 hónapig tartó öntisztuló belteret eredményez. A készülék speciálisan gépjármű fertőtlenítésre lett tervezve és fejlesztve, annak érdekében, hogy a legtökéletesebb személyautó klíma/fűtés rendszer és belső tér higiéniai tisztítását tudja ellátni speciális egyedi funkciókkal, mint különböző speciális hatóanyagok légtérbe porlasztásával.

Ilyen eddig nem volt! Baktériumok, vírusok, gombák, kórokozók elleni tartós (6-8 hónapig tartó) védelmet biztosító kezelés! A tartós kezelés alkalmával a higiéniai robot az autó klíma/fűtés rendszer és belső tér fertőtlenítési ciklus alatt organikus szilán és antimikróbális hatóanyagot tartalmazó antimikrobiális folyadékot porlaszt a légtérbe. A rendkívül finom folyadék részecskék a felületeken lerakódva biofilmet képeznek, melynek eredményeként a kemény felületeken akár 8 hónapig meggátolja a vírusok, baktériumok, kórokozók megtelepedését, így mindennemű utókezelés nélkül fenntartja a kialakított higiéniai állapotot! Az eljárás további előnye, hogy megnöveli a beivódott dohányfüst és egyéb kellemetlen szagokat okozó faktorok megszüntetésének hatékonyságát is. A kezelést követően elég 1-2 perc szellőztetés és az autó biztonságosan használatba vehető. Az autóban a kezelést követően kellemes illat érezhető.

Próbálja ki, és érzékelni fogja a különbséget!

Kezeléseinket jelenleg az alábbi pontokon tudja igénybe venni.

2049 Diósd, INTERSPAR áruház parkolóban lévő kezelő állomáson. Nyitási akciók a helyszínen! Érdemes bejelentkeznie!

Hívjon most! 06-30/288-5916

Kérésre helyszínre is megyünk! Kedvező kiszállási díjaink felől érdeklődjön elérhetőségeinken.

Prémium minőségű autóklíma/fűtés rendszer és belső tér kezeléseink és áraink:

Kombinált, ózon + antimikróbális hatóanyag (tartós több hónapig tartó higiénia)

Tartós védelem (több hónap) organikus alapú antimikróbális hatóanyag használatával személyautóknál.

1 autó, egyszeri kezelése

10.000,-Ft helyett, csak 8.000 Ft

  • 3 autó/alkalom 6 000,-Ft /autó vagy alkalom
  • 6 autó/alkalom és felett kérjen egyedi árat

Dohányfüst megszüntetése 2 ciklus egyben (78 perc) 20.000,-Ft helyett, csak 12.000 Ft

Érdekel, ráírokFelhívom! 06-30/288-5916

Hajó, furgon, teherautó, busz, klíma + belső tér + raktér fertőtlenítése ózonnal (csak helyszíni kiszállással)

Klíma + kabin és raktér egyben csak 10.200,-Ft

Érdekel, ráírokFelhívom! 06-30/288-5916

Díjmentes kiszállás: Érd, Diósd, Törökbálint, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Budaörs, Budapest XXII. kerület, Budapest XI. kerület, Budapest XII. kerület, Veszprém és környező települései, Várpalota, Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Csopak, Balatonfüred, Tapolca, Diszel, Zalahaláp, Lesenceistvánd, Lesencetomaj, Lesencefalu, Nemesvita, Balatonederics, Szigliget, Hegymagas, Raposka, Kisapáti, Badacsonytördemic, Badacsonylábdihegy, Gyulakeszi, Kisapáti, Nemesgulács, Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Káptalantóti, Salföld, Kékkút, Ábrahámhegy, Balatonrendes, Pálköve, Kővágóörs, Révfülöp, Szepezdfürdő, Balatonszepezd, Zánka, Balatonakali, Köveskál, Balatonhenye, Szentbékkálla, Mindszentkálla

Egyéb helyszínekre történő kiszállásra kérje kedvezményes ajánlatunkat.